27 Mayıs 2012 Pazar

Yeni Anne’nin Haziran sayısında Irmak Ünal ve kızı Kayla yer alıyor


“Kızıma ilk dokunduğumda cenneti hissettim”

Zengin içeriğiyle annelerin ve anne adaylarının yaşam rehberi olan Yeni Anne, Haziran sayısında Irmak Ünal’ı ağırlıyor. Sevilen oyuncu, sevimli bebeği Kayla ile Yeni Anne için objektiflerin karşısına geçiyor ve annelik ile ilgili samimi itiraflarda bulunuyor.
Yeni Anne bu ay Babalar Günü’nü de yeşil sahaların ünlü futbolcusu Ümit Karan ile kutluyor. Karan, baba olduğu için oğlu Ümitcan’a minnet duyduğunu Yeni Anne okurları ile paylaşıyor.

Hamileliği planlama aşamasından çocuk bakımına kadar her konuda zengin bir içerik sunan Yeni Anne, Haziran sayısında Irmak Ünal ve kızı Kayla’yı kapağına taşıyor. Ünal, röportajında hamileliğe karar verme aşamasından doğum sonrasına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulunuyor. Çocuk sahibi olma konusunda eşinin desteğinin çok etkili olduğunu söyleyen Ünal, hamile olduğunu duyduğunda yaşadığı muhteşem heyecanı tarif edemiyor. Ailesiyle ilişkisi hakkında özel bilgiler paylaşan sevilen oyuncu, yeni TV ve film projeleri hakkında da bilgi veriyor. Ünal, röportajda kız kardeşi Yağmur Ünal’la birlikte hayata geçireceği bir projeyi de müjdeliyor.

Ümit Karan, baba olmayı anlatıyor

Yeşil sahaların ünlü futbolcusu Ümit Karan, Babalar Günü için Yeni Anne’nin Haziran sayısına konuk oluyor. Oğlunu kucağına aldığı an, bunca yıl eksik olan bir parçasına kavuştuğunu itiraf eden Karan, oğluna bu hissi yaşattığı için minnet duyduğunu söylüyor. Futbolu bıraktıktan sonra ailesine daha çok zaman ayırabildiğini söyleyen Ümit Karan, şu anda oğluyla birlikte kültür sanat etkinliklerini, çocuk festivallerini takip ettiklerini sözlerine ekliyor.

Yeni Anne’nin bu sayısında röportaj yaptığı diğer isimlerden Kurt Kanunu’nun Emin’i Ahmet Somers ve Hayat Devam Ediyor’un Yusuf’u Tuna Kırlı, babalık duygusunu dergi okurları ile paylaşıyor. Dergide ayrıca doğum fotoğrafçısı ve blogger Ayça Oğuş, yetenekli blogger Perihan Gürer röportajları da yer alıyor.

Yeni Anne’nin Haziran dosya konusu ise çocuklarda oyuncak seçimi. Uzmanlar, çocuğun doğumundan ergenliğe geçiş sürecine kadar çocukların yaşlarına uygun oyuncakları anlatıyor. Çocuk beslenmesinde kalsiyum kaynağı olan dondurmanın önemi, bebekle alışveriş deneyimi ve bebeğin sağlıklı gelişiminde sporun yeri derginin konuları arasında yer alıyor. Oyuncak Müzesi’ndeki renkli oyuncaklar da dergide detaylı bir şekilde inceleniyor. 

Yeni Anne’de ayrıca sağlıklı beslenmeyi sağlayan tabaklar, geleneksel Türk sofralarının yükselişi, babalar ve çocukları, doğum sonrasında hamilelik öncesi kiloya dönme yöntemleri, hamilelik ve emzirme döneminde tiroid hastalığı, cinsel yaşamı renklendirmek için yapılması gerekenler konuları da yer alıyor.

Astroloji, moda, çocuklara özel ürünler, güzellik-bakım malzemeleri, yeni ürün haberleri, ajanda sayfaları ve Babalar Günü hediye alternatiflerine özel sayfalar de Yeni Anne’nin Haziran sayısında okunabiliyor.

http://www.yenianne.com/
http://www.hurriyetaile.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder