28 Mart 2012 Çarşamba

Yeni Anne'nin kapağında Mine Çayıroğlu ve oğlu Derin Deniz var


Televizyon dünyasının çocuk yıldızı Mine Çayıroğlu, oğlu Derin Deniz ile beraber Yeni Anne dergisine röportaj verdi. Geçtiğimiz günlerde eşinden ayrıldığını açıklayan sevilen televizyon yıldızı, “Minik gurme” dediği oğluyla ilişkisini, annelik deneyimini, oyunculuk ve müzik aşkını Yeni Anne’ye anlattı.
Annelerin ve anne adaylarının yaşam rehberi Yeni Anne, hamileliği planlama aşamasından çocuk bakımına kadar her konuda zengin bir içerik sunmaya devam ediyor. Nisan sayısında yine dopdolu içeriğiyle okurların karşısına çıkan Yeni Anne, ünlü isimlerin annelik deneyimlerini sayfalarına taşımayı sürdürüyor.
Yeni Anne’nin Nisan sayısında ağırladığı televizyonların sevilen yüzü Mine Çayıroğlu, oğlu Derin Deniz ile birlikte objektiflerin karşısına geçti. Şu anda İffet dizisinde Canan karakterini canlandıran sevilen yıldız, Yeni Anne’ye ekranların önünde büyüme sürecini anlattı, hamilelik ve annelik deneyimleri hakkında bilgi verdi. Hamilelik döneminde 12 kilo alan ve doğumdan sonra dengeli beslenerek ve emzirerek 20 günde bu kiloları verdiğini aktaran Çayıroğlu, denize aşık bir kadın olduğu için oğluna Derin Deniz adını koyduğunu ifade etti. 2 yaşındaki Derin Deniz’in minik bir gurme olduğunu söyleyen sevilen oyuncu, ikinci bir albüm çıkarmaya hazırlandığını da müjdeledi.
Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye çalışıyor
Çocukların eğitimi konusunda yoğun bir şekilde çalışan Gülben Ergen, dergiye bir anne duyarlılığıyla başkanlığını yürüttüğü Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin başarılı çalışmalarını anlattı. Yeni Anne’de ayrıca Türkiye’nin önde gelen oyunculuk ajanslarından birinin sahibi olan Tümay Özokur, çocuk eğlence mekanları tasarlayan İtalyan mimar Franco Brazzoni röportajları da bulunuyor. Dergide çocukların zekası ve yeteneğini geliştiren Renzulli Öğrenme Sistemi’ni ICIE Genel Direktörü ve Dünya Üstün Zekalı Çocuklar Konsey Başkanı Prof. Dr. Taisir Subhi Yamin anlatıyor. Derginin röportaj yaptığı bir diğer isim de sevilen blogger ve fotoğrafçı, 3 çocuk annesi Yeşim Mutlu.
Yeni Anne’nin Nisan ayında dosya konusu hafta hafta hamilelik. Dergide hayatın mucizesi hamileliğin her haftasında, anne adayında ve bebekteki değişimler ay be ay ele alınıyor. Dergide ayrıca Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Girginer, aile hekimliğinin anne ve bebek sağlığında önemini aktarıyor. Yeni Anne, çocuk sağlığı bölümünde spina bifida hastalığı hakkında anneleri bilgilendiriyor, hamile sağlığı bölümünde ise gebelikte karın ve kasık ağrılarını detaylı bir şekilde anlatıyor. Dergide ayrıca Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Nurten Aydın, okul seçimi, okul olgunluğu, okul öncesi eğitim gibi konular hakkında ailelerin merak ettiklerini aktarırken, Av. Gizem Tan da çocuk istismarı, yasal düzenlemeler ve cezalar konusunda detaylı bilgi veriyor.
Yeni Anne bu ay ayrıca çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine destek olan spor konusunu ele alıyor. Dergide bu konuların yanı sıra çocuk beslenmesinde mevsimine göre meyve sebze tüketiminin önemi ve kadın sağlığı açısından seksin yararları irdeleniyor.
Dergide ayrıca moda, güzellik ve bakım ürünleri, ev dekorasyonu, çocuk modası ve astroloji sayfaları yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder